Teddy Maci Kórház + Jótékonysági Buli

DSC_0225 DSC_0230 DSC_0246 New folder5 DSC_0256 DSC_0273 New folder6 DSC_0354
DSC_0359


    Az elmúlt hónap közepén részt vettem a Teddy Maci Kórház eseményen amit az MMDSZ szervezett. Lényege az volt ,hogy az ovis gyerekek megbarátkozzanak a fehér köpenyekkel és mutassuk meg nekik ,hogy igazán nincs mitől félniük. A gyerekek beteg plüss állataikat gyógyitottuk meg minden féle módszerrel: injekcióval, kötözéssel vagy gyógyszeres kezeléssel. Ezen kivül még  megmutattuk nekik, hogyan kell helyesen fogat mosni. Annyira tetszett nekik a műfogsor,hogy nem is akarták letenni a kezükből!
    Eleinte féltek tőlünk, de ahogyan elkezdtünk foglalkozni a beteg macikkal, egyre jobban megnyiltak és belátták, hogy igazán nem kell félni a köpenyes bácsiktól és néniktől. Már a végen a bátrabb gyerekek felöltöztek a köpenyeinkbe és átvették szerepeinket.

    Ezen kivül, a következő hét folyamán, ahogyan már egyre jobban közeledünk a szeretet és az ajándékozás ünnepéhez egy adomány gyüjtési akciót is szervezünk az MMDSZ buli keretén belül.  MMDSz és a Mures Monsters (amerikai futball csapat) közös összefogást szervez, ahol a jótékonyságé lesz a főszerep. Az eladott jegyek árából befolyt összeget és az adományokat, beteg gyerekek gyógyitására forditjuk, a befolyt összeget két Gyerekgyógyászati Klinikára juttatjuk el! Néhány meglepetéssel is készülünk, ami által még több jót tehetünk a gyerekekért! Árverest indítunk! A buli előtt a Facebook-on licitálhatsz több erekjére, mint pl. 3 db MMDsz-es és 3 db Mures Monsters-es pólóra, stb. Továbbá a buli folyamán még egy különleges árveres is lesz a Mures Monsteres fiúk aktiv közremükődésével. A licitek során felajánlott pénzösszeget szintén a gyerekek javára fordítjuk. 


1469883_569897739756720_1481100111_n





Szép estét mindenkinek,


Kinga

You May Also Like

7 comments